Startside

 Informasjon

 Fakta

Sikkerhet

 Prisliste

 Bookingliste

 E-post

 Aktiviteter

Fotoalbum

 Kart

 

 Garten Sjøhus AS

 Gartveien 333,

 N-7153 Garten

 +47 95771811

 

Garten Sjøhus

Beliggende ved Garten havn, 10 km fra kommunesentret Brekstad i Ørland kommune. Ytterst på Fosen med Tronheimsleia på den ene siden og indre lei for nordgående båt-trafikk på den andre. Området er kjent for en sterk tidevannsstrøm som går mellom Garten og Storfosna. De gode stømforholdene i området gjør dette til et av de beste områdene for fiske på Trøndelagskysten.

Garten Sjøhus består av 6 boenheter med høy standard og er basert på selvhushold. Hver leilighet er på 75 kvm. og har på første plan kjøkken, to soverom, bad, entre og bod. En halv etasje ned ligger stuen.

Soverommene i hus 1, 2 og 3 er like. Her er ett kombi-rom med to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng og ett soverom med to køyesenger, hvorav den ene har en bred seng nede. Hus 4, 5  og 6 har i likhet med de andre ett kombi-rom og i tillegg ett rom med en enkelseng og en dobbelseng. 

I tillegg finnes et Anneks. Dette er et ekstra soverom med to senger, eget bad og T.V. som kan leies sammen med hus 4,5 og 6.

Kjøkkenet er utstyrt med nødvendige kopper og kar og har komfyr, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin.

Stua har salong og T.V. På badet er W.C. og dusj. I boden finnes en fryser på 360 liter.

Garten Sjøhus har egen marina med tilhørende brygger for sløying og røyking av fisk. Her finnes også vaskemaskin og tørketrommel.

Båtene er 5,3 meter og er utstyrt med motor på 25 eller 30Hk, innvendig styring, ekkolodd / kartplotter, og redningsvester.

For din sikkerhet er alle båter utstyrt med peileutstyr som gjør at du kan få hjelp i en nødsituasjon. 

Fiskeutstyr kan også leies. 

Velkommen til et hyggelig opphold ved havet!

 
 
 

Hytte
 
 
Fisker
 
 
Hytter
 
 
Kjøkken

©2002 Garten Sjøhus, Norway